Predstavitev

NOVOST ZA SEZONO 2021

Za sezono 2021 je Honda še dodatno izboljšala svojega paradnega konja Gold Wing, ki je zdaj kompatibilen z Apple CarPlay™ za iPhone in Android Auto™ za ostale pametne telefone. Visoko zmogljivi audio sistem je za sezono 2021 še boljši.

Po veliki prenovi v sezoni 2018 je Honda Gold Wing v bagger stilu kompaktnejša in lažja. Oblika je atletska in nakazuje več dinamike. Posodobljen legendarni 6-valjni bokser agregat je dobil več moči po zaslugi 4 ventilske tehnike in vrhunsko elektroniko s sistemom Throttle By Wire (TbW), ki omogoča 4 načine vožnje Riding Modes in pomoč pri speljevanju v klanec Hill Start Assist. Ima nov aluminijast okvir in patentirano dvojno vilico (wishbone). Prednapetost zadnjega amortizerja je ročno nastavljiva. Električni vizir je brezstopenjsko nastavljiv. Za udobje voznika skrbijo pametni brez-kontaktni ključ Smart Key, Apple CarPlay™ in Android Auto™, Blootooth, dve USB vtičnici type-C in navigacija s 7 palčnim zaslonom.

Honda Gold Wing je že od leta 1975 sinonim za ultimativno potovanje. Združuje udobje, prestiž in kakovost brez primere. Bogata serijska oprema ne pušča nobenega dvoma. Po natančni izdelavi in uporabljenih materialih se takoj opazi, da gre za Hondinega paradnega konja. Inženirji so posvetili ogromno pozornost udobju, usmerjanju toplote in zračnih tokov. Manjši zračni upor pripomore tudi k manjši porabi goriva. Pri Baggerju se vizir po višini brezstopenjsko nastavlja s stikalom na levi strani krmila.

Vsa svetila so izvedena v LED tehnologiji. Spodnji del žarometov uporablja 5 poliranih optičnih leč, ki dajejo svetlobi poseben pečat. Smerniki so integrirani v vzvratna ogledala in so samodejno izklopljivi. Tempomat je izboljšan v vseh pogledih po zaslugi TbW. Stikalo se nahaja na desni strani krmila. Izbrana hitrost se jasno prikazuje na zaslonu. Armaturna plošča je nadvse luksuzna s poudarkom na globini in kontrastnosti. 7 palčni barvni TFT zaslon urejeno podaja vse potrebne informacije. Jakost prikaza informacij se samodejno nastavlja, lahko pa si jo sami izberete. Signal navigacije je po zaslugi ‘girokompasa’ neprekinjen celo v tunelih. Nekatere funkcije navigacije lahko upravljate med samo vožnjo. Tridimenzionalni dvobarvni emblem Gold Wing je našel svoje mesto na sredini armaturne plošče in na pametnem ključu. Kontakt in ključavnico krmila lahko upravljate s pametnim ključem, ki za vsak slučaj vključuje ključ v sili. Z gumbom na pametnem ključu se odpirata stranska kovčka. Hidravlični blažilniki poskrbijo za mehko odpiranje. S pametnim ključem lahko sprožite utripanje vseh smerokazov, da svoj motocikel lažje locirate.

Inovativno prednje vzmetenja (wishbone) v primerjavi z navadnimi teleskopskimi vilicami zniža trenje in naredi vožnjo za 30% mehkejšo. Obenem je za zavijanje potrebno 40% manj energije, kar motociklu omogoča zavidljivo okretnost. Občutek na krmilu je povsem naraven. Izpopolnjen in lažji zavorni sistem ABS v sodelovanju s povezanimi zavorami Dual Combined Brake System (D-CBS) optimalno porazdeli zavorni učinek med obe kolesi.

Bistvo Gold Wing je njegov 6-valjni bokser agregat z Euro5 specifikacijo, ki ponuja ogromno navora že pri najnižjih vrtljajih. Tipičen občutek podajanja moči hitro zasvoji. Največja moč je 93kW (126KM) pri samo 5.500/min, navor pa znaša mogočnih 170Nm pri 4.500/min. Izpuh daje globok in močen glas, brez nepotrebnega hrupa. ISG (Integrated Starter Generator) združuje alternator in zaganjač v eno komponento in prihrani 2,4kg. Rezultat je povsem tih zagon agregata. Menjalnik s 6 prestavami zniža vrtljaje agregata pri vožnji. Uporaba ročice sklopke je lažja za 20%. Sistem zdrsljive sklopke omogoča lepše in varnejše prestavljanje navzdol. Sistem vzvratne prestave ostaja nespremenjen. Za lažje speljevanje v klanec ima Gold Wing serijsko vgrajen sistem Hill Start Assist (HSA), ki zadrži motocikel za 3 sekunde tudi pri spuščeni zavorni ročici.

Originalna dodatna oprema po naročilu :
– meglenke
– zadnji prtljažnik
– višji vizir
– naslon za sopotnico
– centralni kovček v barvi
– nastavljivi deflektorji za roke in trup
– fiksni deflektorji za noge in stopala
– notranje torbe za kovčke
-…

Opombe : Nekatere slike lahko prikazujejo plačljivo originalno dodatno opremo. Možnost napak pri vnosu podatkov. Za točne informacije se obrnite na vašega pooblaščenega prodajalca.

 

Tehnične specifikacije

Motor
Prostornina: 1.833 cm3
Največja moč: 93 kW (126 KM) / 5.500/min
Največji navor: 170 Nm / 4.500/min
Zagon: električni
Motor: tekočinsko hlajeni, 4-taktni, 6-valjni, 24-ventilski, bokser
Izpusti CO2: 127 g/km
Gorivo
Vbrizg goriva: elektronski PGM-FI
Posoda za gorivo: 21,1 l
Dimenzije
Mere /D × Š × V): 2.475 × 905 × 1.340 mm
Medosje: 1.695 mm
Višina sedeža: 745 mm
Masa: 366 kg (pripravljen za vožnjo)
Ostalo
Pnevmatika spredaj: 130/70R18
Pnevmatika zadaj: 200/55R16
Zavore: 2K/K, elektronsko vodene in kombinirane, ABS

Cenik

Model Cena
GL1800B Gold Wing ( NOVO 2021 ) 27.990,00 €

Video predstavitev

Pošlji povpraševanje

Poišči prodajalca

Obvestilo

Trenutno ni novih obvestil.

Delovni čas

Prodajni salon motociklov:
Ponedeljek – petek: od 8:00 do 17:00
Sobota: od 9:00 do 12:00
Nedelja in prazniki: zaprto

Servis in rezervni deli:
Ponedeljek – petek: od 8:00 do 17:00
Zaprto od 12. do 13. ure.
Sobota, nedelja in prazniki: zaprto

Podpora uporabnikom

Kontaktirajte naše svetovalce s spodnjimi kontakti.

Prodaja: +386 1 562 37 00
Rezervni deli: +386 1 562 00 41
Servis: +386 1 562 22 62

E-pošta: info@ascenter.si

Naslov

AS Domžale Moto center d.o.o.
Blatnica 3a
1236 OIC Trzin

Za vsa dodatna vprašanja smo na voljo preko telefona ali e-mail naslova info@ascenter.si.