Predstavitev

Kraljevski razred v brezžičnem konceptu

– Li-ionska baterija z dolgo življenjsko dobo
– Zaščita pred pregrevanjem motorja
– Odporna na dež
– Izjemno tiho delovanje brez vibracij
– Enostavna uporaba


HRG466 je s svojo opremo, močjo in kompaktnimi dimenzijami Hondina najbolj prodajana kosilnica na trgu.
Zdaj prihaja tudi v različici AKU. Zmogljiv elektromotor in izvirni Honda Optiflow sistem lahko obdeluje tudi zaraščeno ali celo mokro travo . Da. Stopnja zaščite elektromotorja pred vodo je IP54 in omogoča, da kosilnica deluje tudi v neugodnih vremenskih pogojih. Krmilniki so ergonomsko in jasno razporejeni, kar še povečuje enostavnost upravljanja in upravljanja, ki je v svojem razredu brez primere. Pogon zagotavlja profesionalni 36V brezkrtačni električni motor, nameščen v aluminijasto ohišje in industrijske kroglične ležaje. Ima moč 1,8 kW in navor 6,0 Nm , elektromotor je eden najmočnejših baterijskih pogonov na trgu in zlahka presega konkurenčne elektromotorje.

Motor je temperaturno uravnotežen in ne potrebuje dodatnega hlajenja ventilatorja, zaradi česar je izjemno tih in učinkovit . Večpolna zasnova rotorja zagotavlja konstantno in stabilno delovanje motorja, tako v neobremenjenem stanju kot pod obremenitvijo. To pomeni, da sta učinkovitost in kakovost košnje in spravila popolnoma uravnotežena, ne glede na gostoto in višino trave. “Rezervoar za gorivo” za ta motor je 36 V baterije v treh različnih zmogljivostih; 4 Ah, 6 Ah ali 9 Ah , kar uporabljajo predvsem profesionalni uporabniki. Zasnova akumulatorjev Li-Ion zagotavlja dolgo življenjsko dobo, 36V napetostna življenjska doba pa je popolnoma optimalna za največje zmogljivosti in zmožnost prenosa največje moči na električni motor. Pri popolnoma napolnjeni bateriji 6 Ah kosilnica lahko pokosi do 500 m 2 . Honda polnilnik polni 4 Ah v 35 minutah, 6 Ah v 55 minutah in 9 Ah v 77 minutah. Višino rezanja trate priročno nastavite z veliko ročico ločeno na vsaki osi. Kosilnico lahko uporabljate v treh načinih uporabe; košnja s pobiranjem, košnja brez spravila in mulčenja. Patentirani sistem Honda CLIP DIRECTOR ™ omogoča operaterju, da vrtno kosilnico v eni sekundi spremeni v mulčer in obratno. Ta kosilnica je opremljena z vsemi varnostnimi funkcijami, vključno z varnostno zavoro za vrtenje rezila, ki zagotavlja, da se vrtenje rezila takoj ustavi ob izklopu motorja. Robustna in toga oblika šasije zanesljivo prenese ogromno moč motorja na vrtljivem rezalnem rezilu in poleg tega čim bolj absorbira vibracije, ki se ne prenesejo več na krmilni ročaj kosilnice. Delo je potem bolj prijetno . Ta Honda je zasnovana za uporabnike, ki postavljajo visoke zahteve po tihi košnji, brez emisij. Ko uporabljate baterijo 9 Ah, kosilnica lahko pokosi zelenice velikosti do 700 m 2 .

Prilagodljivost izdelka je v zamenljivosti in možnosti uporabe baterije iz kosilnice ter drugih izdelkov znamke Honda iz znamke Honda. Pametni hitri polnilnik zanesljivo in hitro napolni baterije, da lahko nadaljujemo z delom.

To je akumulatorska kosilnica Honda IZY. Varna, zmogljiva, zanesljiva, tiha, varčna in enostavna za uporabo.

Tehnične specifikacije

Motor
Gorivo
Dimenzije
Ostalo

Cenik

Model Cena
Honda baterijska kosačica HRG466XB 81.990,00 €

Pošlji povpraševanje

Poišči prodajalca

Obvestilo

Trenutno ni novih obvestil.

Delovni čas

Prodajni salon motociklov:
Ponedeljek – petek: od 8:00 do 17:00
Sobota: od 9:00 do 12:00
Nedelja in prazniki: zaprto

Servis in rezervni deli:
Ponedeljek – petek: od 8:00 do 16:00
Sobota, nedelja in prazniki: zaprto

Podpora uporabnikom

Kontaktirajte naše svetovalce s spodnjimi kontakti.

Prodaja: +386 1 562 37 00
Rezervni deli: +386 1 562 00 41
Servis: +386 1 562 32 22

E-pošta prodaja: info@ascenter.si
E-pošta rezervni deli: rd@ascenter.si
E-pošta servis: servis.honda@ascenter.si

Naslov

AS Domžale Moto center d.o.o.
Blatnica 3A
1236 Trzin

Za vsa dodatna vprašanja smo na voljo preko telefona ali e-mail naslova info@ascenter.si.