E-mail Facebook
Marine

25.09.2018

V6 moč in učinkovitost

Novice

V6 moč in učinkovitost


V6 Moč in učinkovitost
BF225, BF200 in BF175 so družina V6 motorjev, oblikovanih in izdelanih za zagotavljanje izredne moči ob minimalni porabi. Uživajte v njihovi izjemni moči.

Izjemna moč

Ti motorji z veliko prostornino ponujajo pospeševanje z visokim navorom in impresivno končno hitrostjo. Opremljeni s paketom ekskluzivnih Honda inovacij - BLAST™, PGM-FI in VTEC™ * za motor BF225 - so primerni za rekreacijske in športne užitke. Novo ohišje menjalnika ponuja izjemno hidrodinamiko in minimalen upor v vodi. S temi motorji je vsak trenutek na vodi edinstveno doživetje.

Pomembne so podrobnosti

Naši inženirji so pri predelavi motorjev BF225, BF200 in BF175 mislili na vsak detajl, da so zagotovili kar najbolj udobno vožnjo. Tudi pri visokih obratih ti motorji nimajo posebnih motenj in delujejo z izjemno nizko stopnjo vibracij. Visoka izhodna moč alternatorja z veliko sposobnostjo polnjenja (90A), ki vam omogoča polnjenje vaših električnih naprav, kadar želite. Z inovatino tehnologijo ECOmo pa lahko uživate ob nižji porabi pri glisiranju.

Zanesljivost

Ekskluzivna Honda tehnologija ima pri V6 motorjih zanesljivost v genih. Vsak od naših motorjev prestaja testiranja v najtežjih pogojih, zato se nanje lahko popolnoma zanesete.

Več
 
KomentirajTorek, 25. september 2018

V6 moč in učinkovitost


V6 moč in učinkovitost
Beri dalje >>
Torek, 25. september 2018

Honda BF115


Honda BF115
Beri dalje >>