E-mail Facebook
Honda-as.com


14.01.2014

Danes predstavljena še prenovljena PCX125/150 za 2014

Novice

Danes predstavljena še prenovljena PCX125/150 za 2014

PCX je eden najbolje prodajanih skuterjev v Evropi. Izkazuje moderen življenjski slog in ponuja izjemno vrednost za denar. Ne samo ob nakupu, ampak tudi z nizkimi stroški vzdrževanja in majhno porabo goriva. Vse to ob pregovorni Hondini zanesljivosti in trpežnosti.

Pred dvemi leti je dobil najmodernejši agregat eSP: “enhanced Smart Power”, ki omogoča nadpovprečne zmogljivosti in ekonomičnost. Za učinkovito zaviranje poskrbijo povezane CBS zavore. 14 palična kolesa, dognana ciklistika in vzmetenje omogočajo presenetljive vozne lastnosti.

Z modelom 2014 so izkušeni Hondini inženirji samo nadgradili to zmagovito formula:
- nov sodoben dizajn
- več udobja za voznika in sopotnika, ob kompaktnih merah, ki omogočajo lahkotno prebijanje skozi mestno gnečo
- vsa LED svetila za boljšo svetilnost, trpežnost in manjšo porabo elektrike
- dodatno je opremljen s : stikalom za vse 4 utripalke, uro, prikazovalnikom varčne porabe, večjim in trajnejšim akumulatorjem, večjim predalom levo spredaj, kjer se nahaja tudi 12V vtičnica
- večji rezervoar (po novem 8l, prej 5,9l) zdaj omogoča doseg čez 350km
- še manjša poraba goriva je dosežena z dodatnim zmanjšanjem notranjih trenj agregata, posebnimi Dunlopovimi pnevmatikami in varčnejšimi LED svetili. Uradno izmerjena poraba goriva znaša le 2,11l/100km ali 2,27l/100km ( merjeno z izklopljenim sistemom Idle-Stop ). Serijski sistem Idle-Stop, ki po treh sekundah na mestu ugasne agregat in ga ob ‘dotiku’ ročice za plin tudi brezčutno zažene, poskrbi za dodatno 3% zmanjšanje porabe goriva. Sistem tudi spremlja stanje akumulatorja in se po potrebi samodejno izklopi.

Prenovljeni PCX 2014 bo na voljo od aprila dalje v 6 zanimivih barvah. Prijavite se na testno vožnjo in se prepričajte zakaj je PCX prodajna uspešnica.

Ponudba originalne dodatne opreme vključuje 26l kovček z nosilci, višji vizir, U-ključavnico, pregrinjalo, alarmni sistem in barvne nalepke za kolesa.
 


Galerija slik
KomentirajPonedeljek, 30. marec 2020

Dežurni servis


Dežurni servis
Beri dalje >>
Petek, 31. januar 2020

Februarska akcija


Februarska akcija
Beri dalje >>