E-mail Facebook

14.01.2014

Danes predstavljena še prenovljena PCX125/150 za 2014

Novice

Danes predstavljena še prenovljena PCX125/150 za 2014

PCX je eden najbolje prodajanih skuterjev v Evropi. Izkazuje moderen življenjski slog in ponuja izjemno vrednost za denar. Ne samo ob nakupu, ampak tudi z nizkimi stroški vzdrževanja in majhno porabo goriva. Vse to ob pregovorni Hondini zanesljivosti in trpežnosti.

Pred dvemi leti je dobil najmodernejši agregat eSP: “enhanced Smart Power”, ki omogoča nadpovprečne zmogljivosti in ekonomičnost. Za učinkovito zaviranje poskrbijo povezane CBS zavore. 14 palična kolesa, dognana ciklistika in vzmetenje omogočajo presenetljive vozne lastnosti.

Z modelom 2014 so izkušeni Hondini inženirji samo nadgradili to zmagovito formula:
- nov sodoben dizajn
- več udobja za voznika in sopotnika, ob kompaktnih merah, ki omogočajo lahkotno prebijanje skozi mestno gnečo
- vsa LED svetila za boljšo svetilnost, trpežnost in manjšo porabo elektrike
- dodatno je opremljen s : stikalom za vse 4 utripalke, uro, prikazovalnikom varčne porabe, večjim in trajnejšim akumulatorjem, večjim predalom levo spredaj, kjer se nahaja tudi 12V vtičnica
- večji rezervoar (po novem 8l, prej 5,9l) zdaj omogoča doseg čez 350km
- še manjša poraba goriva je dosežena z dodatnim zmanjšanjem notranjih trenj agregata, posebnimi Dunlopovimi pnevmatikami in varčnejšimi LED svetili. Uradno izmerjena poraba goriva znaša le 2,11l/100km ali 2,27l/100km ( merjeno z izklopljenim sistemom Idle-Stop ). Serijski sistem Idle-Stop, ki po treh sekundah na mestu ugasne agregat in ga ob ‘dotiku’ ročice za plin tudi brezčutno zažene, poskrbi za dodatno 3% zmanjšanje porabe goriva. Sistem tudi spremlja stanje akumulatorja in se po potrebi samodejno izklopi.

Prenovljeni PCX 2014 bo na voljo od aprila dalje v 6 zanimivih barvah. Prijavite se na testno vožnjo in se prepričajte zakaj je PCX prodajna uspešnica.

Ponudba originalne dodatne opreme vključuje 26l kovček z nosilci, višji vizir, U-ključavnico, pregrinjalo, alarmni sistem in barvne nalepke za kolesa.
 


Galerija slik




Komentiraj



četrtek, 12. april 2018

Otvoritev sezone 2018 je lepo uspela

Spoštovani, ekipa AS Domžale moto centra se vam lepo zahvaljuje za obisk...

Beri dalje >>
Sreda, 7. marec 2018

ČESTITKE ZA 8. MAREC IN AKCIJA POSVEČENA...

Vsem pripadnicam nežnejšega spola čestitamo za 8. marec.
Obenem vam te...

Beri dalje >>


form