E-mail Facebook
Power EquipmentAgregati

Prodajni program

S HONDO DO VEČ KOT LE MOČI
S Hondo boste izkusili veliko več kot le golo moč stroja. Najnaprednejša tehnologija pri izdelavi 4- taktnih pogonskih motorjev zagotavlja čisto, učinkovito in tiho delovanje. Inovativne tehnološke rešitve naredijo stroje Honda izredno enostavne in varne za uporabo. Še več, v vsako Hondo je vgrajena legendarna kvaliteta, ki jo lahko opišemo z motom »narejeno brez kompromisov«. Kjerkoli boste, pri vsakodnevnih opravilih ali ekstremnih razmerah, boste ugotovili da je Honda več kot le moč.

PRODAJA
Pri nas si lahko izdelek ne samo ogledate, ampak dobite tudi kvalitetno svetovanje, obrazložitev in primerjavo med različnimi modeli. Naši prodajalci proizvode poznajo do potankosti, saj se redno izobražujejo in so v stalnem kontaktu z našo tehnično-prodajno službo. Na naše prodajalce se lahko vedno zanesete in jim zaupate, saj vam z dragocenimi izkušnjami in kvalitetnimi nasveti lahko najbolje pomagajo pri izbiri izdelka, ki bo pravi za vaše potrebe.


SERVIS
Poleg tega, da serviserji ponujajo najvišjo raven kvalitete servisnih storitev, izvajajo tudi primopredajni pregled in pripravo izdelka na uporabo (PDI - predelivery inspection). Serviserji so opremljeni z znanjem in orodjem in so vedno pripravljeni vaš izdelek pregledati in vzdrževati. Prav tako imajo na voljo vse potrebne originalne rezervne dele in 24- urni dostop do servisnih priročnikov, ki jih nenehno posodabljamo. Zaupajte vzdrževanje svojega Honda izdelka strokovnjakom.


STROKOVNOST
Naši trgovci in serviserji so pravi strokovnjaki na svojem področju. Dejstvo je, da njihovo znanje in izkušnje igrajo pomembno vlogo pri zagotavljanju potrebnih informacij za Hondin raziskovalni in razvojni oddelek. Prodajalci in serviserji so naš prvi vir informacij, saj so v nenehnem stiku s strankami in nam posredujejo svoje neprecenljive izkušnje. Z njihovo pomočjo lahko izdelke še izboljšamo in v prihodnosti našim strankam še naprej ponujamo le najboljše.
Sreda, 23. december 2020

Vesel božič in vse najlepše v novem...


Vesel božič in vse najlepše v novem letu 2021
Beri dalje >>
četrtek, 19. november 2020

Nova EC linija agregatov


Nova EC linija agregatov
Beri dalje >>