Predstavitev

Prenovljena 24YM CB650R bo na voljo v dveh popolnoma novih barvah in dveh novih barvnih kombinacijah:

siva – NEW   Smokey Gray, with Crypton Silver Metallic details
zelena – NEW  Laurel Green Metallic with Matt Vulcan Silver Metallic details
rdeča – Candy Chromosphere Red with NEW Matt Crypton Silver Metallic details
črna – Matt Gunpowder Black Metallic with NEW Matt Crypton Silver Metallic details

Za 24YM Hondin štirivaljni naked dragulj razvija svoj slog Neo Sports Café z ostrimi stilskimi posodobitvami. Hondini Neo- klasiki so sodobni motocikli, ki prikazujejo klasične oblikovalske sloge v kombinaciji s sodobnimi tehnikami. Ključni koncept pri oblikovanju Neo Sports Café je mehanska umetnost, ki poudarja lepoto različnih mehanskih elementov, ki jim je Honda vedno pripisovala velik pomen.

Svež izgled modela CB650R ostaja v slogu retro minimalizma. Nov žaromet, ohišje hladilnika, voznikov sedež, zadnja enota in zadnja luč vnašajo bolj dinamično energijo, medtem ko dolg rezervoar za gorivo poudarja čvrstost pravih kovinskih površin in ohranja močno prezenco nad čudovitim vrstnim štirivaljnim motorjem. Kot krmila 35° omogoča tesne, počasne zavoje in U-obrate naravnost. Nove bočne plastike pod sedežem skrbijo za elegantnejši izgled. Višina sedeža ostaja 810 mm. Pod sedežem je vtičnica USB Type-C.

CB650R bo poleg superšportnega motocikla CBR650R prva Honda, ki bo na voljo z možnostjo tehnologije Honda E-Clutch (elektronska sklopka), ki vozniku odpravlja potrebo po uporabi ročice sklopke za prestavljanje navzgor ali navzdol v menjalniku. Honda E-Clutch vzame elemente tehnologije in zmogljivosti hitrih menjalnikov (QS), ročno upravljanih sklopk in Hondine tehnologije menjalnika z dvojno sklopko (Dual Clutch), da ustvari edinstveno mešanico teh preizkušenih pristopov, ki odpirajo povsem nov vidik motoristične izkušnje za voznike vseh vrst in raven izkušenj. Honda E-Clutch je sama po sebi preprosta, saj ni potrebe po uporabi ročice sklopke za prestavljanje navzgor ali navzdol v menjalniku. Voznik mora preprosto upravljati s prestavnim pedalom za izjemno hitre in dosledne menjave prestav, kar prinaša dodaten užitek v športni vožnji. Ročica sklopke tudi ni potrebna pri umiku ali ustavljanju. Sistem postane aktiven takoj po vklopu motorja in gladko upravlja z obema scenarijema, hkrati pa odpravlja možnost, da bi se motor zaustavil med delovanjem, kar zagotavlja dodatno udobje in brezskrbnost pri mestni vožnji, ki vključuje pogosta speljevanja in ustavljanja. Honda E-Clutch vozniku omogoča tudi, da izbere “občutek delovanja”, da nastavi moč sile, ki je potrebna na stopalki za menjavo prestave. Na voljo so tri nastavitve: TRDA, SREDNJA in MEHKA. Tehnologija prek simbola na instrumentni plošči tudi obvešča voznika naj prestavi v nižjo prestavo, če zazna, da je motocikel pri določeni hitrosti v visoki prestavi. Doplačilo za model z E-Clutch je 500€.

Popolnoma nov 5 palični TFT zaslon z vrhunsko tehnologijo optičnega lepljenja za izboljšanje vidljivosti pri močni sončni svetlobi. Z zatesnitvijo reže med pokrovnim steklom in TFT zaslonom z uporabo smole se zmanjša bleščanje in izboljša prepustnost osvetlitve ozadja. Upravlja ga novo, za uporabo preprosto 4-smerno levo preklopno stikalo z osvetlitvijo zadaj in omogoča 3 vzorce prikaza informacij: Bar, Circle in Simple.

Zmogljivost je nespremenjena: največja moč 70 kW s 63 Nm je zabavna številka za Naked motocikel, klasični vrstni 4-valjni ‘pick-up’ in končna moč pri visokih vrtljajih sta stari znanki. Za imetnike vozniškega dovoljenja A2 je na voljo možnost 35 kW. Moderen 4-valjnik z Euro5 specifikacijo se nadvse rad vrti in daje več moči ter navora. Zelo kompakten in lahek motocikel se odlikuje s superiorno vozno dinamiko. Krmilo je široko in omogoča popolno obvladovanje že tako lahkotnega in voznega motocikla. Dobro domišljena ergonomija postavlja voznika v naraven sedalni položaj in bližje težišču motocikla. Poleg užitkov na ovinkasti cesti ponuja tudi lahkoten vsakodnevni prevoz v urbanih središčih.

Specifikacija šasije vključuje vilice Showa SFF-BP USD, dvojne štiribatne radialne sprednje čeljusti, 2 kanalni zavorni sistem ABS za večjo varnost pri zaviranju v vseh pogojih in sistem HSTC proti zdrsu zadnjega kolesa, ki skrbi za varno pospeševanje in se ga lahko po želji tudi izklopi. Kombinacija pnevmatik je 120/70-ZR17 in 180/55-ZR17. Neto masa je 205 kg (207 kg z E-Clutch).

Za CB650R je na voljo vrsta originalne dodatne opreme, ki je na voljo tako posamezno ali pa kot združena v paketu: Style Pack, Sport Pack in Comfort Pack.

 

Opombe : Nekatere slike lahko prikazujejo plačljivo originalno dodatno opremo. Možnost napak pri vnosu podatkov. Za točne informacije se obrnite na vašega pooblaščenega prodajalca.

 

 

Tehnične specifikacije

Motor
Prostornina: 649 cm3
Največja moč: 70kW (95 KM) / 12.000/min
Največji navor: 63Nm / 9.500/min
Zagon: električni
Motor: Tekočinsko hlajeni, 4-taktni, vrstni 4-valjnik, 16 ventilski, DOHC
Izpusti CO2: 112 g/km
Gorivo
Vbrizg goriva: elektronski vbrizg PGM-FI
Posoda za gorivo: 15,4 l
Dimenzije
Mere /D × Š × V): 2130 x 780 x 1075 mm
Medosje: 1.450 mm
Višina sedeža: 810 mm
Masa: 205 kg (207kg z E-sklopko) pripravljen za vožnjo
Ostalo
Pnevmatika spredaj: 120/70-ZR17
Pnevmatika zadaj: 180/55-ZR17
Zavore: 2K/K, ABS

Cenik

Modeli Cena
CB650R ABS+TCS  24YM    9.290 €
CB650R ABS+TCS  E-Clutch   24YM    9.790 €

 

Video predstavitev

Pošlji povpraševanje

Poišči prodajalca

Obvestilo

Trenutno ni novih obvestil.

Delovni čas

Prodajni salon motociklov:
Ponedeljek – petek: od 8:00 do 17:00
Sobota: od 9:00 do 12:00
Nedelja in prazniki: zaprto

Servis in rezervni deli:
Ponedeljek – petek: od 8:00 do 16:00
Sobota, nedelja in prazniki: zaprto

Podpora uporabnikom

Kontaktirajte naše svetovalce s spodnjimi kontakti.

Prodaja: +386 1 562 37 00
Rezervni deli: +386 1 562 00 41
Servis: +386 1 562 32 22

E-pošta prodaja: info@ascenter.si
E-pošta rezervni deli: rd@ascenter.si
E-pošta servis: servis.honda@ascenter.si

Naslov

AS Domžale Moto center d.o.o.
Blatnica 3A
1236 Trzin

Za vsa dodatna vprašanja smo na voljo preko telefona ali e-mail naslova info@ascenter.si.