Predstavitev

Uspešnica CBR650RA bo za sezono 2024 na voljo v 2 novih barvah:
črni – Mat Gunpowder Black Metallic
rdeči – Grand Prix Red Tricolour 

Za 24YM je na voljo svež pogled na elegantne linije CBR650R, ki z novim žarometom, oklepom, voznikovim sedežem, preoblikovanim zadnjim delom in zadnjo lučjo ponuja še ostrejšo športno energijo.

24YM je pomembno leto za CBR650R in čeprav bosta posodobljen slog in funkcionalnost pritegnila pozornost, bo ta motocikel– poleg naked modela CB650R – šel v zgodovino kot prva Honda, ki bo na voljo opcijsko s tehnologijo Honda E-Clutch (elektronska sklopka).

Honda E-Clutch, ki je na voljo kot opcija, vozniku odpravlja potrebo po uporabi ročice sklopke za prestavljanje navzgor ali navzdol. Honda E-Clutch vzame elemente tehnologije in zmogljivosti hitrih menjalnikov (quickshiftter), ročno upravljanih sklopk in Hondine tehnologije menjalnika z dvojno sklopko (Dual Clutch), da ustvari edinstveno mešanico teh preizkušenih pristopov, ki odpirajo povsem nov vidik motoristične izkušnje za voznike vseh vrst in raven izkušenj. Honda E-Clutch je sama po sebi preprosta, saj ni potrebe po uporabi ročice sklopke za prestavljanje navzgor ali navzdol v menjalniku. Voznik mora preprosto upravljati s prestavnim pedalom za izjemno hitre in dosledne menjave prestav, kar prinaša dodaten užitek v športni vožnji. Ročica sklopke tudi ni potrebna pri umiku ali ustavljanju. Sistem postane aktiven takoj po vklopu motorja in gladko upravlja z obema scenarijema, hkrati pa odpravlja možnost, da bi se motor zaustavil med delovanjem, kar zagotavlja dodatno udobje in brezskrbnost pri mestni vožnji, ki vključuje pogosta speljevanja in ustavljanja. Honda E-Clutch vozniku omogoča tudi, da izbere “občutek delovanja”, da nastavi moč sile, ki je potrebna na stopalki za menjavo prestave. Na voljo so tri nastavitve: TRDA, SREDNJA in MEHKA, od katerih je vsako mogoče ločeno izbrati za prestavljanje v višjo in nižjo prestavo. Tehnologija prek simbola na instrumentni plošči tudi obvešča voznika naj prestavi v nižjo prestavo,  če zazna, da je motocikel pri določeni hitrosti v visoki prestavi.

Zmogljivost štirivaljnega motorja je nespremenjena; 70 kW največje moči s 63 Nm so zabavne številke, s katerimi se je zabavno poigrati, klasični vrstni 4-valjni ‘pick-up’ in končna moč z visokimi vrtljaji pa sta dolgoletni Hondini spremljevalki. Za imetnike vozniškega dovoljenja A2 je na voljo možnost 35 kW.

Oblika voznikovega sedeža je bila spremenjena, da se ujema s sedežno enoto, ki je še bolj kompaktna in okrajša zadnji del, kar skupaj z preoblikovanim oklepom z novo dvojno LED lučjo vozniku ponuja bolj agresiven občutek v vožnji. Višina sedeža ostaja 810 mm. Pod sedežem je vtičnica USB Type-C.

Nov 5 palični TFT zaslon z vrhunsko tehnologijo optičnega lepljenja. Novost optičnega lepljenja za izboljšanje vidljivosti pri močni sončni svetlobi. Z zatesnitvijo reže med pokrovnim steklom in TFT zaslonom z uporabo smole se zmanjša bleščanje in izboljša prepustnost osvetlitve ozadja. Omogoča 3 vzorce prikaza informacij : Bar, Circle in Simple.

Neto masa je 209 kg (z E-Clutch 211 kg). Showa 41 mm Separate Function Big Piston (SFF-BP) USD vilice ponujajo visokokakovostno reakcijo. Štiribatne radialno nameščene sprednje zavorne čeljusti delujejo s 310 mm plavajočimi koluti in so združene z enobatno zadnjo čeljustjo in 240 mm kolutom. ABS je dvokanalni sistem. Pomožna/drsna sklopka olajša prestavljanje v višjo prestavo, medtem ko upravlja blokado zadnjih koles pri močnem zaviranju in hitrem prestavljanju navzdol. Honda Selectable Torque Control (HSTC) upravlja oprijem zadnjih koles; po želji se lahko izklopi. Platišča iz litega aluminija imajo sprednje in zadnje pnevmatike 120/70-ZR17 in 180/55-ZR17.

Za CBR650R je na voljo vrsta originalne Hondine dodatne opreme, ki je na voljo tako posamezno ali pa kot združena v paketu: Racing Pack in Comfort Pack.

Opombe : Nekatere slike lahko prikazujejo plačljivo originalno dodatno opremo. Možnost napak pri vnosu podatkov. Za točne informacije se obrnite na vašega pooblaščenega prodajalca.

Tehnične specifikacije

Motor
Prostornina: 649 cm3
Največja moč: 70kW (95 KM) / 12.000/min
Največji navor: 63Nm / 9.500/min
Zagon: električni
Motor: Tekočinsko hlajeni, 4-taktni, vrstni 4-valjnik, 16 ventilski, DOHC
Izpusti CO2: 112 g/km
Gorivo
Vbrizg goriva: elektronski vbrizg PGM-FI
Posoda za gorivo: 15,4 l
Dimenzije
Mere /D × Š × V): 2,120 x 750 x 1145 mm
Medosje: 1.450 mm
Višina sedeža: 810 mm
Masa: 209kg (211kg z E-sklopko) pripravljen za vožnjo
Ostalo
Pnevmatika spredaj: 120/70-ZR17
Pnevmatika zadaj: 180/55-ZR17
Zavore: 2K/K, ABS

Cenik

Modeli Cena
CBR650R ABS+TCS   24YM    9.790 €
CBR650R ABS+TCS  z E-sklopko  24YM  10.290 €

Video predstavitev

Pošlji povpraševanje

Poišči prodajalca

Obvestilo

Trenutno ni novih obvestil.

Delovni čas

Prodajni salon motociklov:
Ponedeljek – petek: od 8:00 do 17:00
Sobota: od 9:00 do 12:00
Nedelja in prazniki: zaprto

Servis in rezervni deli:
Ponedeljek – petek: od 8:00 do 16:00
Sobota, nedelja in prazniki: zaprto

Podpora uporabnikom

Kontaktirajte naše svetovalce s spodnjimi kontakti.

Prodaja: +386 1 562 37 00
Rezervni deli: +386 1 562 00 41
Servis: +386 1 562 32 22

E-pošta prodaja: info@ascenter.si
E-pošta rezervni deli: rd@ascenter.si
E-pošta servis: servis.honda@ascenter.si

Naslov

AS Domžale Moto center d.o.o.
Blatnica 3A
1236 Trzin

Za vsa dodatna vprašanja smo na voljo preko telefona ali e-mail naslova info@ascenter.si.