Predstavitev

Posebna verzija Black Edition.  Na voljo v črni Deep Graphite Black in novi modri Mat Jeans Blue Metallic barvi.

Dodatno je Black Edition serijsko opremljena z vizirjem, pokrovom zadnjega sedeža in sistemom za prestavljanje brez uporabe sklopke (Quickshifter up/down).

Paradni konj družine Neo Sports Café motociklov je dodatno razvit in zato še bolj unikaten. Njegove minimalistične linije so bolj agresivne. Posodobljen LED žaromet in intrigantno oblikovana platišča samo potrjujejo oblikovalsko odličnost. Oblikovne spremembe še utrdijo njegov status premijskega motocikla. CB1000R izstopa iz množice s svojim oblikovanjem. Ne gre le za zmogljiv slečen motocikel. Poleg vrhunskih zmogljivosti superšportnika ponuja s svojim retro minimalističnim oblikovanjem čisto estetsko zadovoljstvo. Hondini inženirji so mu dodali močno karizmo in osebnost, ki jo najbolje opisuje ‘Neo Sports Café’.

Nov Euro5 agregat ima nove nastavitve elektronskega vbrizga PGM-FI za boljšo odzivnost in še bolj linearno podajanje moči. Prenovljeni 4-valjnik si deli zgradbo s Fireblade in zmore 107 kW in 104Nm. Navor je zrasel v srednjem območju, kjer je najbolj potreben za dinamično cestno vožnjo. V prvih 3 prestavah pospešuje celo bolje od dirkaške CBR1000RA. Bati so kovani kot pri superšportni Fireblade SP. Zdrsljiva sklopka pomaga pri grobih prestavljanjih navzdol, saj ohranja motocikel miren.

Novi barvni TFT zaslon omogoča 4 različne prikaze informacij. Pod sedežem je po novem USB vtičnica za polnjenje naprav. Samo-izklopljivi smerniki imajo vgrajeno tudi funkcijo zaviranja v sili in tako pri močnem zaviranju z utripanjem zadaj opozorijo ostale na nevarnost.

Po zaslugi odzivnega okvirja, vrhunskega nastavljivega Showa vzmetenje in radialno vpete prednje zavore z ABS-om je CB1000R na tehnično zahtevni cesti povsem sposobna parirati super športnim modelom.
Ob tem pa lastnika navdaja s ponosom, saj vozi motocikel, ki združuje estetiko, čustva, zmogljivosti in najnovejšo tehnologijo. Prednje USD vzmetenje Showa Separate Function FR Fork Big Piston (SFF-BP) in amortizer Showa odlično opravljajo svojo nalogo. Moč se prenaša na cesto preko zajetne zadnje pnevmatike širine 190mm. Enoročna zadnja nihajka je paša za oči.

Sistem Throttle By Wire (TBW) omogoča 3 prednastavljene načine vožnje Riding Modes in osebno nastavljiv USER – z nastavitvijo moči (P), motornega zaviranja (EB) in sistema za nadzor zdrsa zadnjega kolesa Honda Selectable Torque Control (HSTC). Nastavlja se z gumbi na levem krmilu. HSTC je popolnoma izklopljiv.
RAIN mode – manjša moč, srednje motorno zaviranje in občutljiv sistem HSTC. Moč je omejena predvsem v prvih treh prestavah.
STANDARD mode – srednja moč, srednje motorno zaviranje in srednje občutljiv HSTC. Moč je omejena predvsem v prvih dveh prestavah. Pri delnih odpiranjih plina je navor nekoliko omejen. Dovoljuje manjše zdrse zadnjega kolesa in dvige prednjega kolesa.
SPORT mode – visoka moč, manjše motorno zaviranje, manj občutljiv HSTC. Ponuja polno moč in navor.
USER mode – za osebne nastavitve parametrov moči, motornega zaviranja in HSTC.

Opomba : Možnost napak pri vnosu podatkov. Za točne informacije se obrnite na vašega pooblaščenega prodajalca.

Tehnične specifikacije

Motor
Prostornina: 998 cm3
Največja moč: 107kW (145 KM ) / 10,500/min
Največji navor: 104Nm / 8,250/min
Zagon: električni
Motor: tekočinsko hlajeni, 4-taktni, 4-valjni, 16-ventilski, vrstni
Izpusti CO2: 140 g/km
Gorivo
Vbrizg goriva: elektronski vbrizg PGM-FI
Posoda za gorivo: 16,2 l
Dimenzije
Mere /D × Š × V): 2120 x 789 x 1090 mm
Medosje: 1455 mm
Višina sedeža: 830 mm
Masa: 212 kg (pripravljen za vožnjo)
Ostalo
Pnevmatika spredaj: 120/70-ZR17
Pnevmatika zadaj: 190/55-ZR17
Zavore: 2K/K, 2-kanalni ABS

Cenik

Modeli Cena
CB1000R Black Edition  24YM 15.790,00 €

 

Video predstavitev

Pošlji povpraševanje

Poišči prodajalca

Obvestilo

Trenutno ni novih obvestil.

Delovni čas

Prodajni salon motociklov:
Ponedeljek – petek: od 8:00 do 17:00
Sobota: od 9:00 do 12:00
Nedelja in prazniki: zaprto

Servis in rezervni deli:
Ponedeljek – petek: od 8:00 do 16:00
Sobota, nedelja in prazniki: zaprto

Podpora uporabnikom

Kontaktirajte naše svetovalce s spodnjimi kontakti.

Prodaja: +386 1 562 37 00
Rezervni deli: +386 1 562 00 41
Servis: +386 1 562 32 22

E-pošta prodaja: info@ascenter.si
E-pošta rezervni deli: rd@ascenter.si
E-pošta servis: servis.honda@ascenter.si

Naslov

AS Domžale Moto center d.o.o.
Blatnica 3A
1236 Trzin

Za vsa dodatna vprašanja smo na voljo preko telefona ali e-mail naslova info@ascenter.si.