E-mail Facebook
Honda-as.com


CMX500A REBEL S

Custom

Različica S je dobavljiva le v sivi »Matt Axis Grey Metallic« barvi in poleg ostalih novitet nudi poseben žaromet z dimljenim steklom, dodatne retro zaščite prednjih vilic ter poseben obšit sedež z diamantnim vzorcem.

Po dveh letih od predstavitve prve Honde CMX500A Rebel je zdaj na voljo model z nekaj posodobitvami, ki bodo ta čudovit custom model še bolj približale svojim občudovalcem. Ta enkraten motocikel bo navduševal s svojim 471 ccm motorjem in 33,5 kW moči, kar bo osrečilo tudi voznike z A2 kategorijo vozniškega izpita. Preverjen 2-valjni agregat, ki je znan po svojem linearnem podajanju moči, je prilagojen sproščeni vožnji z več moči in navora v spodnjem in srednjem območju vrtljajev. Agregat ustreza EURO5 normi.

S svojim brezčasnim dizajnom, enostavnim upravljanjem in varčnostjo bo zagotovo zadovoljil široko paleto motoristov. Silhueta ostaja nespremenjena, zaradi nizkega sedišča je izjemno okreten v vožnji, sproščena voznikova drža pa omogoča užitke tako na krajših kot daljših izletih.

Novi model nudi zdaj še več udobja, saj so sedež rahlo preoblikovali. Nova CMX500A Rebel se ponaša z novim izboljšanim vzmetenjem, ki nudi več udobja in kontrole med vožnjo. Žaromet in zadnja luč zdaj sijeta v LED tehnologiji. Za boljši nadzor nad vožnjo je dodan tudi prikazovalnik prestav. Dodelana sklopka je zdaj zdrsljiva ( Assist slipper clutch ), kar omogoča več stabilnosti tudi pri grobem prestavljanju navzdol. 

Z novim modelom je na voljo tudi nova originalna dodatna oprema. Dodatno se lahko dokupi zadnji prtljažnik, naslon za sovoznika, zaščito za rezervoar,... Poleg usnjenih stranskih prtljažnih torb zdaj obstaja tudi različica iz blaga.

Z atraktivnim brezčasnim izgledom, pregovorno Hondino kakovostjo, dostopno ceno ter nizkimi stroški vzdrževanja bo Rebel lahko vaš zvesti partner za nedoločen čas.

Opombe : Nekatere slike lahko prikazujejo plačljivo originalno dodatno opremo. Možnost napak pri vnosu podatkov. Za točne informacije se obrnite na vašega pooblaščenega prodajalca.
 

Galerija slik - zunanjost

Tehnični podatki


Motor:tekočinsko hlajen, 2-valjni, vrstni

Prostornina:471 cm3

Največja moč:34kW (46,2KM) / 8.500/min

Največji navor:43,3 Nm / 6.000/min

Zagon:električni

Vbrizg goriva:elektronski vbrizg PGM-FI

Dimenzije (d x š x v):2,205 x 820 x 1,090 mm

Medosje:1490 mm

Višina sedeža:690 mm

Posoda za gorivo:11,2 l

Pnevmatika spredaj:130/90-16 M/C 67H

Pnevmatika zadaj:150/80-16M/C 71H

Zavore:K/K, ABS

Masa:191 kg (pripravljen za vožnjo)

Poraba goriva:3,7 l/100km

Izpusti CO2:86 g/km