E-mail Facebook

06.02.2013

MotoGP: Repsol Honda Team 2013

Novice

MotoGP: Repsol Honda Team 2013

 

Honda je predstavila novo ekipo za sezono 2013. Poleg že stalnega voznika Danija Pedrose, bo letos mesto njegovega moštvenega sodirkača zasedel zelo prespektivni in talentirani dirkač Marc Marquez. Mladi Španec je aktualni svetovni prvak razreda Moto2, kjer je navduševal z izjemnimi predstavami. Skupaj z Danijem Pedroso, ki je lansko leto v drugi polovici sezone nanizal največ zmag v razredu MotoGP, bosta ponovno tvorila izjemno močno ekipo.
Dani Pedrosa (levo) in Marc Marquez (desno), boste tvorila dirkaško zasedbo za sezono 2013. Dani Pedrosa (levo) in Marc Marquez (desno), boste tvorila dirkaško zasedbo za sezono 2013. Honda

Pedrosa se bo zagotovo boril za svoj prvi naslov svetovnega prvaka, med tem ko bo Marc Marquez letošnji sezono poskusil izkorisiti za nabiranje prepotrebnih izkušenj, zagotovo pa bo eden izmed tistih dirkačev, ki jih bomo pogosteje videvali na stopničkah za zmagovalce.

Poleg nove dirkaške zasedbe, so se letos pri Repsol Honda Teamu odločili tudi za novo barvno kombinacijo. Pretežno črno je zamenjala bela, ki precej poživi Hondo RC213V. Več slik pa v galeriji.
 


Galerija slik
KomentirajSobota, 13. januar 2018

Zimska servisna akcija

Ne pozabite, da je pri nas aktivna zimska servisna akcija za vaše motocikle. Vabljeni!...

Beri dalje >>
Torek, 19. december 2017

Želimo vam vse naj v 2018 !

 Ekipa AS Domžale Moto centra se vam lepo zahvaljuje za izkazano zaupanje in vam želi...

Beri dalje >>


form