E-mail Facebook

06.02.2013

MotoGP: Repsol Honda Team 2013

Novice

MotoGP: Repsol Honda Team 2013

 

Honda je predstavila novo ekipo za sezono 2013. Poleg že stalnega voznika Danija Pedrose, bo letos mesto njegovega moštvenega sodirkača zasedel zelo prespektivni in talentirani dirkač Marc Marquez. Mladi Španec je aktualni svetovni prvak razreda Moto2, kjer je navduševal z izjemnimi predstavami. Skupaj z Danijem Pedroso, ki je lansko leto v drugi polovici sezone nanizal največ zmag v razredu MotoGP, bosta ponovno tvorila izjemno močno ekipo.
Dani Pedrosa (levo) in Marc Marquez (desno), boste tvorila dirkaško zasedbo za sezono 2013. Dani Pedrosa (levo) in Marc Marquez (desno), boste tvorila dirkaško zasedbo za sezono 2013. Honda

Pedrosa se bo zagotovo boril za svoj prvi naslov svetovnega prvaka, med tem ko bo Marc Marquez letošnji sezono poskusil izkorisiti za nabiranje prepotrebnih izkušenj, zagotovo pa bo eden izmed tistih dirkačev, ki jih bomo pogosteje videvali na stopničkah za zmagovalce.

Poleg nove dirkaške zasedbe, so se letos pri Repsol Honda Teamu odločili tudi za novo barvno kombinacijo. Pretežno črno je zamenjala bela, ki precej poživi Hondo RC213V. Več slik pa v galeriji.
 


Galerija slik
Komentirajčetrtek, 12. april 2018

Otvoritev sezone 2018

Spoštovani, radi bi vas povabili na otvoritev motoristične sezone 2018,...

Beri dalje >>
Torek, 27. marec 2018

Zagotovite si 40€ povračila pri nakupu...

Zagotovite si 40€ povračila pri nakupu novih pnevmatik
Beri dalje >>


form