E-mail Facebook
Honda-as.com


05.02.2013

Novo v AS Domžale Moto center

Novice

Novo v AS Domžale Moto center
Postali smo uradni zastopnik za vrhunsko motoristično blagovno znamko oblačil Macna. Blagovna znamka je z izredno kvalitetnimi produkti že zelo dobro uveljavljena v evropskem in svetovnem trgu. Podjetje deluje na Nizozemskem, kjer razvijajo in testirajo opremo v najbolj zahtevnih vremenskih razmera

Pohvalijo se lahko s patentiranimi rešitvami in materiali, kot so: membrana RainTex DL s posebno laminacijo, ki ne vpija in prepušča vode, edinstven ovratnik, ki preprečuje vdor vode pod jakno, edino tri-slojno jakno, ki je sestavljena iz zunanje nepremočljive membrane in notranje usnjene jakne s termo podlogo in zapenjanjem na hlačah, ki preprečuje odpenjanje ter še veliko drugih patentiranih rešitev.

Opremo odlikujejo vrhunska kvaliteta in dovršene tehnične rešitve, razumevanje kupca, super razmerje med ceno in kvaliteto, inovativni materiali in največja možna zaščita uporabnika.

SPLETNI KATALOG SI LAHKO OGLEDATE TUKAJ

PREDSTAVITVENI VIDEO V ANGLEŠČINI SI LAHKO OGLEDATE


Možnost plačila blaga na obroke.
Imetniki NLB plačilnih kartic MasterCard, Visa in/ali Karanta ter imetnikom plačilnih kartic American Express omogočamo plačilo na do 12 obrokov. Najnižji znesek za plačilo je 200,00 €.

 

Več informacij o artiklih in razpoložljivi zalogi preverite na:

Telefon: 01 562 37 00 | 01 562 22 42

Gsm: 051 415 154

E-mail: joze.sparovec@honda-as.comTa e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

E-mail: janez.nahtigal@honda-as.comTa e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 
KomentirajPonedeljek, 30. marec 2020

Dežurni servis


Dežurni servis
Beri dalje >>
Petek, 31. januar 2020

Februarska akcija


Februarska akcija
Beri dalje >>