E-mail Facebook

17.10.2018

Rekorden obisk jesenskega motorističnega piknika v Trzinu

Novice

Rekorden obisk jesenskega motorističnega piknika v Trzinu

Že 3. leto zapored smo se zbrali v Trzinu na sedaj že tradicionalnem Jesenskem pikniku, ki je vsako leto bolj obiskan. Letos se je zbralo preko 1500 motoristov, ki so se družili in zabavali cel dan v lepem sončnem vremenu. Potekalo je veliko aktivnosti: testne vožnje motorjev, testiranje čelad, intervjuji z dirkači, reševalci na motorju, inštruktorji vožnje… Poleg tega pa je bilo na voljo veliko stojnic, kjer so sebe in svoje storitve ter proizvode predstavili naši partnerji. Potekal je tudi “hitri servis” motociklov, ki se ga je lahko udeležil vsak, ki je želel na hitro pregledati svoj motor.

V motoristični trgovini je bilo pestro dogajanje z atraktivnimi popusti in nagradami. Outlet do 65%, žreb popustov, vsak 50. kupec je dobil podpisano kapo (Rossi, Marquez, Dovizioso, Lorenzo, Pedrosa), trije največji nakupi nagrajeni z dodatno nagrado…

Poskrbljeno je bilo tudi za odlično hrano (CateringLAB) in pijačo (MotoBAR Trzin) ter glasbeno podlago (DJ Baza).

Kako je vse skupaj izgledalo pa si lahko ogledate na fotografijah. Se že veselimo prihodnjega dogodka, ko se bomo ponovno nabrali v Industrijski coni v Trzinu na otvoritvi motoristične sezone 2019.


Galerija slik
KomentirajTorek, 13. november 2018

Menjava pnevmatik

Bliža se čas za menjavo pnevmatik. Zamenjajte jih lahko kar pri nas - po ugodnih cenah....

Beri dalje >>
Torek, 13. november 2018

Zimska servisna akcija

🛠️Tudi letos ne spreglejte zimske servisne akcije za vaše motocikle. Odlična...

Beri dalje >>